facebook flickrFotografie is een realiteit die z subtiel is dat het reler wordt dan realiteit.


Alfred Stieglitz

 

360 Graden Panorama's

 

Om cht een goede indruk te geven van uw etablissement bestaat er de mogelijkheid om mensen via internet er alvast een keer rond te laten kijken. Met deze panorama's is het mogelijk om kamers, hallen, zalen, kortom alle ruimten vanuit alle hoeken te bekijken.

 

Het creren van een dergelijke panorama is een zr nauwkeurige bezigheid. Ter plekke worden er meerdere foto's genomen. Genoeg om het gehele gezichtsveld te bedekken. Daar worden deze bewerkt en aan elkaar gehecht. Dit proces neemt veel tijd in beslag.

 

Naast veel ervaring, tijd en kennis, is ook de juiste apparatuur vereist. Zeer zuivere lensen, een camera met hoge resolutie, en een stevig, verzwaard statief.

 

 

Klik om de volgende voorbeelden te openen: 

basiliek   De indrukwekkende Basiliek van... Oudenbosch.
Kahler Asten Pano   De toren op de Kahler Asten te Winterberg. 
kapelberg   Kapelletje bij Roosendaal 
rozeven   Rozeven horror! 
studio

  De bescheiden studio.

 

 

Tarief

 

Omdat de tijd die het kost om een dergelijke panorama te maken nogal kan variren, pas ik hier graag een prijs per stuk toe. En wel de laagste in Nederland en Belgi! Voor slechts €150,- maak ik een dergelijke panorama.

 

 

Aanlevering

 

Om alle platvormen van dienst te zijn, kunnen de panorama's in verschillende formaten aangeleverd worden. Het meest gebruikte Shockwave Flash is standaard. Maar ook het nieuwere HTML5, ter ondersteuning van de Apple platvormen is geen probleem.