facebook flickrHet is een illusie dat foto's met een camera gemaakt worden; foto's worden gemaakt met het oog, het hart en het hoofd.   

-Henri Cartier Bresson-

 

Digitalisatie foto's

 

Oude foto's bekijken is altijd leuk. Echter, steeds als u die bekijkt lijkt het alsof er minder details te zien zijn. En alsof er kleuren verloren zijn gegaan. Helaas lijkt dat niet alleen maar zo. Onze oude foto's worden steeds slechter van kwaliteit. Gelukkig, kunt u dit proces stopzetten en kunt u ook voor het digitaliseren van uw oude foto's bij mij terecht.

 

filmstrip

 

Foto's, negatieven en dia's kunnen door mij met speciale aparatuur ingescand worden. En door de nabewerking zullen ze het beste tot hun recht komen. In sommige gevallen kunnen verloren details zelfs teruggehaald worden. Al blijft het eindresultaat natuurlijk ten alle tijden afhankelijk van de kwaliteit van het origineel. 

 

Na de digitalisatie kunt u genieten van uw oude foto's maar dan met de gemakken van ons huidige digitale tijdperk. U kunt ze bewaren op uw computer of tablet, afdrukken zo vaak als u wilt, of afspelen op uw digitale fotolijst. De bestanden worden standaard afgeleverd in het meest gangbare JPG formaat. Of in het formaat naar uw eigen keuze.

 

 

Tarief

 

Het tarief voor het digitaliseren van Foto's, negatieven en/of dia's is slechts €12,50 per 25 stuks. Dit is inclusief de nabewerking. Voor meer informatie betreffende de tarieven klik hier.

 

 

 

Digitalisatie videobanden

 

Door grote vraag kunt u sinds kort ook voor het digitaliseren van videobanden bij mij terecht.

Een zr nuttige bezigheid. Videobanden worden met de jaren steeds slechter. En een nieuwe videorecorder is ondertussen een peperduur niche product geworden.

Nu is dus de tijd om uw oude (thuis)video's om te zetten naar digitaal en ze van verder verval te behoeden.

Uw materiaal kan vervolgens op uw eigen externe harde schijf, op DVD of VCD worden gezet.

 

Tarief

 

Het tarief voor het digitaliseren van VHS/SVHS videobanden is slechts €10,00 per band. Ongeacht de speelduur van de band. Voor meer informatie betreffende de tarieven klik hier.