facebook flickrHet doel van plaatjes maken is de dingen niet uit te hoeven leggen met woorden.

-Elliot Erwitt-

 

Productfotografie

 

Laat uw producten van hun beste kant zien. Op uw website, in brochures of posters. De producten kan ik in mijn eigen cycloramische studio prachtig in beeld brengen. Maar fotograferen op locatie is ook geen enkel probleem.

 

Uw producten worden schaduwvrij gefotografeerd, daarna grafisch nabewerkt en tenslotte vrijstaand gemaakt. Een vrijstaande foto is losgesneden van de originele achtergrond. De nieuwe achtergrond is 100% wit, transparant of zwart. Op deze manier kan deze op ideale wijze gebruikt worden binnen een webshop, catalogus, etc.

 

 

Nabewerking

 

Alle foto's worden sowieso professioneel nabewerkt. Maar ook verregaande bewerking behoort tot de mogelijkheden. Allemaal voor één en hetzelfde lage nabewerkingstarief!

parfumflesjeProducten geheel vrijstaand. De basis voor iedere webwinkel. Uitstekend belicht en volledig vrijgemaakt. De achtergrond bevat na deze bewerking alleen nog maar puur wit. Mijn studio is uitstekend om producten aan de lopende band op een dergelijke manier in beeld te brengen.

schaduwHetzelfde product voorzien van een subtiele schaduw. Natuurlijk geheel naar de wensen van de klant groter/kleiner en duidelijker of subtieler te maken.

reflectieWederom hetzelfde product, ditmaal met een mooie reflectie. De righting van de reflectie, lengte, breedte, kortom: ook hier zijn de wensen van de klant de enige limiet.

zwartDe beslissing voor een lichte of donkere achtergrond moet wel vooraf gemaakt worden. Voor sommige producten een veel mooier resultaat.

Culinair

rijstHet goed in beeld brengen van voeding en gerechten luister héél nauwkeurig. Een foto is snel gemaakt, maar om het er ook nog natuurlijk en smakelijk uit te laten zien is weer wat anders. De belichting tijdens het maken van dergelijke foto's is heel belankrijk. Zo ook de nabewerking achteraf. Een culinaire foto is pas geslaagd als het eten op de foto structuur bevat, vormen laat zien, en de smaak en de sfeer er van af spat.

Details in beelde brengen is mijn kracht. Daarbij hou ik oesterenzoook voor de helderheid van de rest van het gerecht of product. Puur en oprecht, dat is mijn stijl. Mijn beelden liegen niet, het natuurlijke gerecht wordt zonder kunstmatige mooimakers vastgelegd. De gerechten de ik fotografeer worden op locatie bij de opdrachtgever bereid en gefotografeerd. 

drakenfruitOok hier zijn de wensen van de klant natuurlijk het allerbelangrijkste. De producten van een salad-bar dienen anders gefotografeerd te worden dan die voor een oud gezellig restaurant. Zo ook de producten van een groothandel en die van snackbar. Alle specifieke wensen kunnen verzorgd worden.