facebook flickr


De regels van compositie raadplegen voor het nemen van een foto is als de wetten van de zwaartekracht raadplegen voor te gaan lopen.   

-Eward Weston-

 

Tarieven

 

Algemeen

 

Standaard uurtarief fotografie: € 50,-

Uurtarief fotografie avonden en weekend: €45,-

Uurtarief nabewerking: € 20,-

Dagtarief į 8 uur: € 345,-

 

Reiskostenvergoeding €0,59 p/km. (Vanaf 20 km buiten Klundert) Ik reken geen extra kosten voor reistijd.

 

 

Productfotografie


Omdat ik producten van klanten in mijn eigen studio fotografeer, heb ik ervoor gekozen een tarief per product toe te passen, in plaats van een uurtarief.

Uw producten worden schaduwvrij gefotografeerd, daarna grafisch nabewerkt en tenslotte vrijstaand gemaakt. Een vrijstaande foto is losgesneden van de originele achtergrond. De nieuwe achtergrond is wit of transparant.

Producten met een maximale grootte van 100x100x100cm:
- Tariefgroep 1: 01-10 producten, per stuk € 13,50.
- Tariefgroep 2: 11-20 producten, per stuk € 12,00.
- Tariefgroep 3: > 20 producten, per stuk € 10,00.   

Producten groter dan 100x100x100 cm:
Indien u uw grote producten gefotografeerd wilt hebben, dan kunnen deze desgewenst op uw locatie gefotografeerd worden. Er wordt dan een mobiele studio opgebouwd, waarna de producten gefotografeerd kunnen worden. Afhankelijk van het aantal producten kan het fotograferen op uw locatie binnen 4 tot 8 uur gereed zijn. Via het reactieformulier kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Bij uw offerte aanvraag is het belangrijk dat u duidelijk uw wensen kenbaar maakt. Daarnaast dient u het aantal en de afmetingen van de producten te vermelden.

 

Geļnteresseerd geraakt? Voor meer informatie over de productfotografie klik hier.

 

 

360° Panorama's

 

Omdat de tijd die het kost om een dergelijke panorama te maken nogal kan variėren, pas ik hier graag een prijs per stuk toe. En wel de laagste in Nederland! Voor slechts €150,- maak ik een dergelijke panorama.

 

 

Digitaliseren foto's

 

Het tarief voor het digitaliseren van Foto's, negatieven en/of dia's is slechts €12,50 per 25 stuks. Meer informatie over digitalisatie vind u hier.

 

 

Digitaliseren video

 

Het tarief voor het digitaliseren van VHS/SVHS videobanden is slechts €10,00 per band. Meer informatie over digitalisatie vind u hier.